KOKYBĖS, MAISTO SAUGOS IR DARBUOTOJŲ SAUGOS IR SVEIKATOS POLITIKA
PAGRINDINIAI UŽDAVINIAI:
- Užtikrinant gaminamų produktų kokybę ir saugą, atitikti įmonei taikomus teisės aktų ir kitų norminių dokumentų bei suinteresuotų pusių keliamus reikalavimus.
- Užtikrinti maisto saugą tiekimo grandinėje nuo žaliavos priėmimo iki galutinio produkto pateikimo vartotojui.
- Nuolat tobulinti gamybos technologiją bei gaminamus produktus.
- Laiku aprūpinti vartotojus ir klientus pilnaverčiais, kokybiškais ir saugiais maisto produktais.
- Jautriai reaguoti į mūsų vartotojų reikmes ir atitinkamai į jas atsiliepti.
- Nuolat gerinti integruotos kokybės ir maisto saugos vadybos sistemos, atitinkančios tarptautinių standartų EN ISO 9001 ir FSSC 22000, BS OHSAS 18001 rezultatyvumą.
- Sistemingai kelti visų lygių darbuotojų kvalifikaciją.
- Užtikrinti kiekvieno darbuotojo atsakomybę už produktų kokybę, saugą ir savo darbą pagal pareigas ir kompetenciją.
BENDROVĖS VADOVYBĖ ĮSIPAREIGOJA:
- Gerinti darbo sąlygas ir diegti modernią gamybos įrangą bei technologijas.
- Skirti pakankamus išteklius organizacijos verslo tikslų, kokybės ir maisto saugos politikos įgyvendinimui.
- Gerbti kiekvieno darbuotojo orumą ir pripažinti jo įnašą į sėkmingą bendrovės darbą.
- Sudaryti sąlygas darbuotojams kelti kvalifikaciją ir skatinti juos siekti aukštesnių rezultatų.
- Kasmet peržiūrėti kokybės, maisto saugos ir darbuotojų saugos ir sveikatos politiką, kad ji nuolat išliktų tinkama.