KOKYBĖS, MAISTO SAUGOS IR DARBUOTOJŲ SAUGOS IR SVEIKATOS POLITIKA

PAGRINDINIAI UŽDAVINIAI:

  • Užtikrinant gaminamų produktų kokybę ir saugą, atitikti įmonei taikomus teisės aktų ir kitų norminių dokumentų bei suinteresuotų pusių keliamus reikalavimus.
  • Užtikrinti maisto saugą tiekimo grandinėje nuo žaliavos priėmimo iki galutinio produkto  pateikimo vartotojui.
  • Nuolat tobulinti gamybos technologiją bei gaminamus produktus.
  • Laiku aprūpinti vartotojus ir klientus pilnaverčiais, kokybiškais ir saugiais maisto produktais.
  • Jautriai reaguoti į mūsų vartotojų reikmes ir atitinkamai į jas atsiliepti.
  • Nuolat gerinti integruotos kokybės ir maisto saugos vadybos sistemos, atitinkančios  tarptautinių standartų EN ISO 9001 ir FSSC 22000, BS OHSAS 18001 rezultatyvumą.
  • Sistemingai kelti visų lygių darbuotojų kvalifikaciją.
  • Užtikrinti kiekvieno darbuotojo atsakomybę už produktų kokybę, saugą ir savo darbą  pagal pareigas ir kompetenciją.

BENDROVĖS VADOVYBĖ ĮSIPAREIGOJA:

  • Gerinti darbo sąlygas ir diegti modernią gamybos įrangą bei technologijas.
  • Skirti pakankamus išteklius organizacijos verslo tikslų, kokybės ir maisto saugos  politikos įgyvendinimui.
  • Gerbti kiekvieno darbuotojo orumą ir pripažinti jo įnašą į sėkmingą bendrovės darbą.
  • Sudaryti sąlygas darbuotojams kelti kvalifikaciją ir skatinti juos siekti aukštesnių  rezultatų.
  • Kasmet peržiūrėti kokybės, maisto saugos ir darbuotojų saugos ir sveikatos politiką, kad ji nuolat išliktų tinkama.